Öntapadós címkék, karton címkék, íves címkék

Címkék

Címkéink mindegyikét a gyártók folyamatosan tesztelik, tanúsítvánnyal látnak el mind a ragasztóra, mind pedig az alapanyagra vonatkozóan. Ügyfeleink egyszerűen, biztonságosan illeszthetik bele a folyamataikba, melyben a tervezési folyamattól kezdve segítünk.

Öntapadós címkék

A termékek, alapanyagok, gyártási folyamatok, raktári lokációk, és még számos terület legelterjedtebb azonosítási megoldása a címke. Napjainkban az informatikai, pénzügyi, gyártási, vállalatirányítási folyamatok egyre több adatot igényelnek, amihez a címkéknek is alkalmazkodni kell. Egyre több esetben kell például nagy mennyiségű információt eltárolni egy 2 dimenziós vonalkódban, melyet speciális  körülmények között, például magas hőmérséklet, vegyszerek, egyenetlen felület, kell felhelyezni, megtartani, akár 10-15 évig is.

Karton címkék

Ezeknek a kihívásoknak igyekszik megfelelni a címkeipar, mely ma már több száz féle alapanyag és ragasztó kombinációt állít elő. Lehet a címke sokféle műanyag, papír, hő papír, speciális szövet, stb., eltérő vastagságban, minőségben, variálva a legkülönbözőbb felületekhez, körülményekhez illeszkedő, szélsőségesen eltérő hőmérsékletnek ellenálló, erősen vagy éppen alig tapadó ragasztóval, de előfordulnak ragasztó nélküli változatok is.

Íves címkék

Ezekben a címkékben egy valami közös. Speciálisan, egyedi megoldásokra lettek kifejlesztve, legyen az a legegyszerűbb, hétköznapi dobozcímke vagy egy roncsolódás nélkül nem leszedhető műanyag. Általában a fehér címke megszokott, de a címkék legtöbbje elérhető, átlátszó formában, sokféle színben, vagy egyedileg Pantone skála szerint is festhetőek. Külön terület az RFID címke, ami általában egy hordozófelületből és egy RFID chipből, antennából áll. 

Felvenné velünk a kapcsolatot?

Kérdése van?

Shopping Cart