Asztali nyomtatók, közepes teljesítményű nyomtató, ipari teljesítményű nyomtató, mobil nyomtató, kártya nyomtató, RFID nyomtató

Vonalkód nyomtatók

Manapság már hétköznapi dolognak számítanak a kis plasztik lapok a tárcánkban. Szabványméretű igazolvány, jogosítvány, bankkártya, hűségkártya, beléptető kártya, stb., ezek nélkül elképzelhetetlenek a mindennapjaink. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy ezen kártyák többsége egy egyszerű kártyanyomtatóval elkészíthető irodai körülmények között is.

Asztali nyomtató

Az általunk kínált kártyanyomtatók szublimációs eljárással égetik bele a festéket, akár színesben is, vagy arany, ezüst nyomattal az üres vagy már nyomdai úton előnyomott műanyag kártyára. Ennek az eljárásnak az előnye, hogy relatív kis darabszám vagy változó tartalom mellett is elérhető áron állítja elő a kártyákat, azonban a színek mélysége és a felbontás elmarad a nyomdai minőségtől. Hűségkártyának, beléptető kártyának, nem hivatalos igazolványnak például tökéletes, de kombinálva a nyomdai előnyomással, és biztonsági laminálással, használják hivatalos kártyák megszemélyesítésére is, lásd pl. EU biztosítási kártya.

Közepes teljesítményű nyomtató

A kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű fehér kártyáktól a színes, biztonsági, mágnes csíkos, chippel ellátott, NFC kártyákon keresztül a nyomdailag előnyomott kártyákig sok száz féle alapanyag, továbbá a nyomtatáshoz szükséges monokróm és színes festékszalagok, re-transzfer fóliák, lamináló fóliák is.

Ipari teljesítményű nyomtató

Ügyfeleinkkel konzultálva igyekszünk megtalálni a megoldáshoz legjobban alkalmazkodó nyomtatót, majd ehhez az ideális alapanyagokat.  Fontosnak tartjuk, hogy az elkészült kártyák a használóikat minél hosszabb ideig, és változatlan minőségben szolgálják.

Mobil nyomtató

Kártya nyomtató

RFID nyomtató

Felvenné velünk a kapcsolatot?

Kérdése van?

Shopping Cart